Om oss

För effektivare målning

Om oss

Coverspray AB

Coverspray är ett företag beläget i Horred söder om Göteborg som de senaste 20 åren specialiserat sig på att förse svenska industriföretag med effektivare målningsutrustning av mycket hög kvalité. Hösten 2014 breddade vi vår marknad till att även omfatta Norge, med samma företagsidé och arbetssätt där, som så framgångsrikt fört oss framåt i Sverige.

Vi har en rikstäckande sälj- och serviceorganisation som vi menar är unik. Vi kan lokalt lösa och förbättra Er produktion med kort varsel.

Vi säljer, levererar, installerar och servar lackeringsutrustning för både våtlackering, pulver, tätning och lim. Vi erbjuder även förnödenheter för måleriet.

Uppbackade av bra leverantörer och en kontinuerlig produktutbildning gör att vi vågar ta oss an problem och föreslå lösningar som inte alltid är de självklara.”

Om oss

CoverSpray med

  • Gedigen expertis
  • Mycket hög lokal serviceambition med global erfarenhet
  • Miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar

Coverspray AB

Varför välja oss?

Ett färgstarkt samarbete

Ett nära samarbete med dig som kund är viktigt för oss för att kunna hjälpa er att optimera er produktion oavsett vilken typ av målningsmetod som ska användas.

Kostnadseffektiva lösningar

Vi arbetar med Sames Kremlin och andra välkända leverantörer som erbjuder driftsäkra, tekniska lösningar och där innovationer ligger långt framme vilket väger tungt när ni som kund vill skapa den mest kostnadseffektiva produktionslinan.

Utnyttja vår kunskap

Vi på Coverspray har många års erfarenhet av att förbättra lönsamheten för lackerande industriföretag och har stor kunskap om hur våra produkter fungerar vid olika målningsmetoder och med de olika färger som kan förekomma.”

Våra

Referenskunder